Viktoria Želešice - FK Ořechov 1:1 (0:1)

branka : 20 min. Duša

 

sestava: Kopečný - Hrdlička, Slaný, Mach, Pavlík - Fiala, Ryšavý, Solomon(60. Polášek), Bartoněk(80. Chalupa) - Duša, Kozel

 

Utkání dvou poločasů. Během prvního jsme domácí víceméně do žádné vážnější šance nepustily a s přehledem kontrolovali hru. Zaslouženě jsme šli do vedení po hlavičce A.Duši který z malého vápna uspěrnil trestný kop za záda brankáře. Bohužel další šance a převahu v poli jsme nedokázali projevit dalšímy góly a do kabin se odcházelo pouze s jednobrankovým náskokem.

 

Ve druhém poločase byly aktivnější domácí kteří sice měli mírnou územní převahu ale dostávali se pouze do "pološancí", zatímco Ořechov měl díky několika rychlým brejkům minimálně 3 čisté možnosti navýšit náskok. Bohužel především díky zbrklosti a nepřesnosti v zakončení se mu to nepodařilo a byl za to potrestán vyrovnávacím gólem domácích.

 

Po dvojí prohře  se podařilo získat další bod, nicméně důležitější byl zlepšený herní projev mužstva na kterém se projevila i účast dlouho očekávané posily Jirky Solomona, který po dlouhodobém zranění odehrál za Ořechov první zápas.

 

zápas očima soupeře je možné vidět zde

 

vko

Viktoria Želešice - FK Ořechov 1:1 (0:1)

Soldo

ano, Soldo hrál asi po roce a přeju hodně štěstíčka a hlavně zdraví

Přidat nový příspěvek